Wilt u weten wat u persoonlijk kunt verwachten?

Wij helpen u graag verder tijdens een persoonlijk gesprek. U kunt een afspraak maken via 0226-354713 voor een gratis hoortest, een vrijblijvend advies en een prijsopgave. Ook als u nog geen recht heeft op vergoeding vanuit uw zorgverzekering, kunnen wij u helpen uw hoorproblemen op te lossen.
Bij ons heeft u, naast de voorgeschreven categorieën, ruime keuze uit verschillende types en merken hoortoestellen in verschillende prijsklassen. 

Onze hoorstudio is voorzien van de modernste apparatuur en u bent verzekerd van alle privacy. Er wordt op afspraak gewerkt en er wordt ruim tijd ingepland voor u.

Vergoedingen hoorhulpmiddelen

Als u voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking wilt komen, moet u minimaal voldoen aan de hieronder vermelde voorwaarden!

Mits u aan uw slechtste oor minimaal een gehoorverlies heeft van 35dB gemiddeld Kunt u een vergoeding krijgen vanuit uw basisverzekering. Het bedrag is afhankelijk van welke zorgverzekeraar u heeft en van de categorie waarin u (met behulp van het hoorprotocol) ingedeeld wordt. Sinds 2013 hebben alle zorgverzekeraars hun eigen vergoeding per categorie vastgesteld. Verder betaalt u een kwart mee aan dit vastgestelde bedrag. Het kan zijn dat u een aanvullende verzekering heeft die dit weer (deels) aanvult. Raadpleegt u hiervoor uw polisvoorwaarden!

Uw Audicien aan huis is een erkend triage-audicien / Hoorspecialist. Is StAr-gecertificeerd en aangesloten bij de CVZA*. Heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract en declareert rechtstreeks de zorgvergoeding uit de basisverzekering voor u.