“Tijd voor gezelligheid” winnaars!

Op 26 november was het weer tijd voor gezelligheid! Dit keer viel Zandhove in Spanbroek in de prijzen. De prijswinnares heeft er voor gekozen om niet bij name genoemd te worden. Het was wederom een hele geslaagde middag voor iedereen.

Er kwamen allemaal gezellige en mooie bekende liedjes voorbij en o.a. Doris kwam ook nog even langs! Alle bewoners genoten zichtbaar van de muziek en de acts die er gepresenteerd werden. Het programma liep zelfs uit! Er werd al gevraagd of Herman en Joke nog een keer terugkomen. Wie weet!

De eerste prijswinnaar van de actie “Tijd voor gezelligheid” is geworden De Heer Groot. Hij woont in de Bosmanstaete in Venhuizen, dus de keuze voor naar welk tehuis het optreden moest gaan, was uiteraard gemakkelijk.
De heer Groot en alle medebewoners van de Bosmanstaete in Venhuizen, konden zondagmiddag 10 augustus jl. dan ook genieten van Joke en Herman van Freelance Music die het programma “Tijd voor gezelligheid” brachten en gezellig was het! Met de nieuwe hoorapparaten van Uw Audicien aan huis, klonk alles dan ook letterlijk als muziek in de oren zondagmiddag. Er werd gezongen en zelfs nog (met rolstoel) polonaise gelopen. Iedereen vond het een zeer geslaagde middag.