Omringpas servicepakket en gemak aan huis

Omring heeft een servicepakket samengesteld voor haar leden. Op vertoon van uw Omringpas, heeft u recht op kortingen. Zo heeft Uw Audicien aan huis ook al geruime tijd afspraken met Omring. Bent u lid van Omring, woont u in West-Friesland en wilt u aan huis bezocht worden door ons? Dat kan op vertoon van uw Omringpas extra voordelig. Bij aanschaf van een hoorapparaat, dat aan huis aangemeten wordt, worden er geen kosten voor het huisbezoek in rekening gebracht. Bij een huisbezoek, i.v.m.onderhoud of een reparatie aan uw hoorhulpmiddelen, ontvangt u 5% korting.

De audicien is één van de diensten die Omring met de Omringpas met korting voor u aanbiedt. Er zijn nog veel meer diensten, van maaltijdservice tot kapper en pedicure. Maar ook als u de opticien, notaris, kleding-of schoenenexpert, budgetcoach en nog veel meer aan huis wilt ontvangen.

Regelt u het snel én met korting met uw Omringpas. U vindt alle informatie op de website van Omring. Om een afspraak met Uw Audicien aan huis te maken kunt u bellen naar telefoonnummer 0226-354713 of via contact.

Sluit Menu

Helaas zijn wij, vanwege het coronavirus, voor onbepaalde tijd gesloten.

Voor problemen met uw gehoorapparaat, kunt u bellen naar T: 0226 354713
of E-mailen naar info@uwaudicienaanhuis.nl

Het is ook mogelijk om het defecte apparaat per post aan ons te sturen. (goed verpakt)

Graag met een begeleidende brief over wat het probleem is en voorzien van naam en adres.

Sturen aan:

Uw Audicien aan huis
Herenweg 102
1718 AH Hoogwoud

Indien u batterijen of schoonmaakmiddelen nodig heeft, kunt u die bij ons bestellen.

U ontvangt het dan per post thuis voorzien van een factuur.

Wij hopen u allen snel weer in goede gezondheid te mogen begroeten!