Omringpas servicepakket en gemak aan huis

Omring heeft een servicepakket samengesteld voor haar leden. Op vertoon van uw Omringpas, heeft u recht op kortingen. Zo heeft Uw Audicien aan huis ook al geruime tijd afspraken met Omring. Bent u lid van Omring, woont u in West-Friesland en wilt u aan huis bezocht worden door ons? Dat kan op vertoon van uw Omringpas extra voordelig. Bij aanschaf van een hoorapparaat, dat aan huis aangemeten wordt, worden er geen kosten voor het huisbezoek in rekening gebracht. Bij een huisbezoek, i.v.m.onderhoud of een reparatie aan uw hoorhulpmiddelen, ontvangt u 5% korting.

De audicien is één van de diensten die Omring met de Omringpas met korting voor u aanbiedt. Er zijn nog veel meer diensten, van maaltijdservice tot kapper en pedicure. Maar ook als u de opticien, notaris, kleding-of schoenenexpert, budgetcoach en nog veel meer aan huis wilt ontvangen.

Regelt u het snel én met korting met uw Omringpas. U vindt alle informatie op de website van Omring. Om een afspraak met Uw Audicien aan huis te maken kunt u bellen naar telefoonnummer 0226-354713 of via contact.