Wilt u weten wat u persoonlijk kunt verwachten?

Wij helpen u graag verder tijdens een persoonlijk gesprek. U kunt een afspraak maken via 0226-354713 voor een gratis hoortest, een vrijblijvend advies en een prijsopgave. Ook als u nog geen recht heeft op vergoeding vanuit uw zorgverzekering, kunnen wij u helpen uw hoorproblemen op te lossen.
Bij ons heeft u, naast de voorgeschreven categorieën, ruime keuze uit verschillende types en merken hoortoestellen in verschillende prijsklassen. Tevens kunnen wij u een compleet hoorplan aanbieden waarbij u met een klein maandbedrag helemaal klaar bent. U heeft dan geen bijkomende kosten meer. Vraagt u gerust naar de voorwaarden hiervoor.

Onze hoorstudio is voorzien van de modernste apparatuur en u bent verzekerd van alle privacy. Er wordt op afspraak gewerkt en er wordt ruim tijd ingepland voor u.

Vergoedingen hoorhulpmiddelen 2016

Als u voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking wilt komen, moet u minimaal voldoen aan de hieronder vermelde voorwaarden!

Mits u aan uw slechtste oor minimaal een gehoorverlies heeft van 35dB gemiddeld Kunt u een vergoeding krijgen vanuit uw basisverzekering. Het bedrag is afhankelijk van welke zorgverzekeraar u heeft en van de categorie waarin u (met behulp van het hoorprotocol) ingedeeld wordt. Sinds 2013 hebben alle zorgverzekeraars hun eigen vergoeding per categorie vastgesteld. Verder betaalt u een kwart mee aan dit vastgestelde bedrag. Het kan zijn dat u een aanvullende verzekering heeft die dit weer (deels) aanvult. Raadpleegt u hiervoor uw polisvoorwaarden!

Uw Audicien aan huis is een erkende triage-audicien/hoorspecialist. Is zowel StAr als CVC gecertificeerd en aangesloten bij de CVZA*. Heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract en declareert rechtstreeks de zorgvergoeding uit de basisverzekering voor u.

Sluit Menu